PRISRČNICE Sam še mal

Prisrčnica, srčnica ali po ljudsko “floharca” je ime za popularne in zelo priljubljene ter uporabne kovinske stekleničke različnih velikosti in oblik.

Kategorija: Product ID: 2458

Opis

Prisrčnica, srčnica ali po ljudsko “floharca” je ime za popularne in zelo priljubljene ter uporabne kovinske stekleničke različnih velikosti in oblik. Daleč najbolj priljubljena in uporabna pa je prisrčnica, ki jo lahko nosimo s seboj v žepu.

Prisrčnica je lahko idealno darilo/presenečenje tako zanjo kot zanj!

Prisrčnice so namenjene ljudem nemirnega duha oziroma aktivnim posameznikom in posameznicam, ki vsak prosti trenutek izkoristijo za pobeg v naravo in na samo, daleč proč od ponorelega sveta.
Prisrčnice tako sodijo med obvezno opremo pohodnikov, gorjanov, različnih športnikov, ribičev ter lovcev, da imajo ob sebi in pri sebi vedno požirek krepčila ali moderno “razkužila”, če se malo pošalimo.

Prisrčnice so izdelane iz vrhunskega nerjavečega jekla namenjene pa so dolgoletni uporabi. Enostaven sistem zapiranja in odpiranja vam nudi brezhibno zaprtje tekočine.

Prisrčnice Sam še mal vam ponujamo v črni mat izvedbi, volumna 237 ml., dimenzije: 13,8 x 9,2 x 2,5 cm.

Presenetite obdarjenca s prisrčnico Sam še mal, ki vam jo ponujamo tudi v lični leseni darilni embalaži in z vgraviranim napisom (tako na embalaži kot prisrčnici);
Zanjo: *S teboj mi je vedno tako toplo*
Zanj: *Sam še mal* (vedno je sam še mal do nečesa… do konca, do vrha, do neznanega, do… domišljiji prosto pot…)

Seveda je možen tudi nakup samo prisrčnice brez darilne embalaže.

Vsak kupec pa poleg dobi tudi lijaček za lažje polnjenje prisrčnice.

Telefon: 041 744 483
E-pošta: info@samsemal.si
Selo pri Pancah 17
1261 Ljubljana – Dobrunje