Sam še mal d.o.o.

je slovensko podjetje, naša ideja pa je kupcem ponuditi predvsem domače slovensko blago, preverjenega porekla ter najvišje kakovosti.

Sam še mal d.o.o. zastopa in prodaja vrhunske izdelke domače Žganjekuhe Kržič, ki je na trgu prisotna že več kot 20 let. Na to sodelovanje smo izredno ponosni, kajti za nas je “Žganjekuha Kržič” prvo ime domače slovenske žganjekuhe.

Sam še mal, vendar po pameti!

Sam še mal d.o.o. ne vzpodbuja prekomerne uporabe alkoholnih pijač ter opijanja, vendar se zavedamo, da je alkohol vedno bil, je in vedno bo prisoten v življenju ljudi ob takih in drugačnih priložnostih. Zato se držimo načela “spij malo in po pameti ter to kar spiješ, spij dobro in kvalitetno.”

Naš namen je širši javnosti ponuditi in predstaviti vrhunsko kvaliteto izdelkov domače Žganjekuhe Kržič, ki svoje izdelke proizvaja po starih tradicionalnih metodah brez uporabe umetnih primesi kot so ojačevalci okusa, barvila ipd. Vse pijače Žganjekuhe Kržič so plod domačega znanja in izkušenj. Kvalitetni, zdravi sadeži in skrbno izpeljani postopki žganjekuhe zagotavljajo izvrsten okus izdelkov.

Ozadje imena Sam še mal

Ob zimskem in zasneženem vzponu na Krim februarja 2012, je bilo malo pod vrhom v snegu zapisano »še mal«. In res je bilo do vrha, do koče še mal.

Smo skupina prijateljev – štirih parov, ki se družimo in skupaj pohajamo po prelepih hribih in dolinah naše dežele. Prišel sem na idejo o ustanovitvi planinsko-pohodne sekcije “Sam še mal” in jo začel počasi uresničevati. Izdelati sem dal logotip in kmalu so sledila prva oblačila za pohodništvo in prosti čas naše skupine.

Razmere kakršne danes vladajo v Sloveniji pa so dale novo idejo – odločitev o ustanovitvi podjetja. Od same odločitve pa vse do izbora imena za podjetje ni bilo daleč. Ideje in izkušnje, ki jih imamo nam kažejo pot v prihodnost. Seveda pa se globoko zavedamo, da ni nikomur nič podarjeno, zato nam volje in zagnanosti ter idej ne bo tako hitro zmanjkalo.

Reference – darilni program

logo_plastoform.png
logo_papiroti.png
logo_skop.png
logo_simval.jpg
logo_mizofa.jpg
logo_auto-m.jpg
logo_papagayo.jpg
logo_servis-hrovat.jpg
logo_roks.jpg
logo_bit-ssi.jpg
logo_rc-sa-mi.jpg
logo_sanimar.jpg
logo_brundula.jpg
logo_phoebus.jpg
logo_biromat.jpg
logo_ki.jpg
logo_rosa.jpg
logo_zalokar.jpg
logo_ovijac.jpg
logo_eligma.jpg
logo_cmcnc.jpg
logo_kruger.jpg
logo_mizarstvo_marolt.jpg
logo_vulkanizerstvo_hocevar.jpg
logo_spekter-gradnje.jpg
logo_sidarta.jpg
logo_frigologo.jpg
logo_AP_koman.jpg
logo_evrografis.jpg
logo_toptal.jpg
logo_formawood.jpg
logo_valtex.jpg
logo_db.jpg
Telefon: 041 744 483
E-pošta: info@samsemal.si
Selo pri Pancah 17
1261 Ljubljana – Dobrunje